Pregătirea pentru începerea noului an școlar

Pregătirea pentru începerea noului an școlar

Anul școlar care stă să înceapă are multe necunoscute, nu numai pentru elevi și părinți, dar mai ales pentru cadrele didactice. De aceea, de ceva timp, am început pregătirea și mi-aș dori să aflu cum vă pregătiți și voi pentru acest început.

  • Pe parcursul Vacanței de vară am participat la o serie de Webinarii pe teme de instruire on-line(organizate în principal de Ministerul Educației din Republica Moldova, dar și de CCD Hunedoara și alte CCD-uri și ONG-uri din țara noastră), am participat la sesiunile de instruire în vederea utilizării platformei Moodle în noul an școlar (organizate de colegii din școala mea), am urmărit noutățile postate pe diverse grupuri cu tematică educațională. An școlar 2020-2021
  • Mi-am creat un nou folder, An școlar 2020-2020, în care mi-am organizat materiale: am preluat din folder-ul de anul trecut, tot ce am considerat că pot folosi, am adăugat materiale care s-au modificat/actualizat, mi-am descărcat o serie de manuale/culegeri și mi-am creat o listă de link-uri cu platforme educaționale pe care le voi putea utiliza în acest an școlar.
  • Am discutat cu colegele despre platformele/aplicațiile/metodele pe care le folosește fiecare, încercând să găsesc cele mai bune soluții la problemele acestui început de an școlar.

Dacă aveți alte idei/soluții/probleme, aștept comentariile voastre, pentru a putea merge mai departe.

Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *